Treg Pc

Eller, i alle fall for å minimere konsekvensene om det først skulle stokke seg helt. Fra og med den nye oppdateringen vil nemlig alle vinduer du har åpnet kjøre som egne prosesser. Microsoft har bestemt seg for å gi brukerne minst mulig kontroll over oppdatering av Windows, det vil si Windows Update. Hensikten med redusert kontroll er visstnok at oppdateringer skal kunne installeres uten at brukeren trenger å gjøre noe som helst. Det er imidlertid bare Windows 10-PC som kjører den nyeste versjonen av Windows 10 og oppfyller minimumskravene til maskinvare, som kan oppgraderes. Du kan undersøke om du har de siste oppdateringene til Windows 10 i Innstillinger/Windows Update. Under en service utfører vi blant annet det som blir gjort i dette innlegget, men det er fortsatt kun en liten del av hele prosessen.

  • Om du finner andre apper som ikke kan slettes men som du vil få ut av syne, kan du selvsagt høyreklikke på dem og velge «skjul fra startmeny».
  • Når denne informasjonen er slettet, kan du forvente at datamaskinen kjører problemfritt igjen, og neste gang du prøver å oppdatere programvaren, vil du ikke støte på noe problem igjen.
  • Her fjernet jeg 23.5 GB med unødvendige filer gdiplus.dll, har du en bærbar med lite lagringsplass er dette det lureste du kan gjøre for å få utnyttet plassen.

Til og med skrivebordsbakgrunnen er blitt lysere. For ikke lenge siden kom det en oppdatert versjon av verktøyet, som er mer utførlig i sin dom over datamaskinen som kanskje skal kjøre Windows 11.

Microsoft Retter Alvorlig Skriverfeil I Windows 10

For å være mer effektiv kan du sortere etter størrelse. Det er lettere å finne riktig bok i et bibliotek med 500 bøker, enn et bibliotek med 5000 bøker. Samme prinsipp gjelder ofte din datamaskin også.

Hvordan Få Tak I Din Produktnøkkel For Windows

Høyreklikk på disse, og klikk “Hide update”. Dette vil gjøre at Windows Update ikke vil laste ned disse oppdateringene på nytt. Endelig har Microsoft laget et operativsystem som fungerer slik vi ønsker og gir oss mulighetene vi alltid har ønsket oss. Kurset gir en oversikt over funksjonene og mulighetene, og lærer deg hvordan du kan tilpasse Windows 10 til ditt bruk. Vi gir deg oversikt over alle nyhetene og de praktiske mulighetene som ligger i Windows 10. Miljøgebyret er fastsatt i Avfallsforskriften. Formålet med den er å redusere de miljøproblemer elektriske og elektroniske produkter forårsaker når de ender som avfall (EE-avfall).

Du kan også finne ut mer om produktene og abonnementene våre og be om et tilbud. Da bør du kontakte oss, så tar vi en mer grundig gjennomgang av problemene. Forfølg lidenskapene dine med en oppdatert og beroligende opplevelse – utformet for å inspirere dine neste kreative forsøk. Er det noe du ikke forstår, eller noe du føler kunne blitt forklart bedre så er det bare å sende oss en melding via facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.